Jamal Ben Saddik: 'Gevecht tegen Rico staat nog niet vast' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'Gevecht tegen Rico staat nog niet vast'

Jamal Ben Saddik: 'Gevecht tegen Rico staat nog niet vast'
Jamal Ben Saddik: 'Gevecht tegen Rico staat nog niet vast'

Hij is de afgelopen dagen heet nieuws, GLORY Kickbokser Jamal Ben Saddik.

Afgelopen week werd Ben Saddik door diverse media geïnterviewd over de verlenging van zijn contract en zijn toekomst binnen GLORY Kickboxing. "Ik heb Benny Adegbuyi verslagen, ik zie een nieuw gevecht tegen hem niet zo zitten, maar als GLORY het wil sta ik daar, ik heb mijn pijlen op iemand anders gericht "zegt Ben Saddik tegen Veronica Fight.

Snel de ring in

Die iemand anders is niemand minder dan Rico Verhoeven. Eerder vertelde Ben Saddik dat een titelgevecht met Verhoeven in 2020 zeker zal gebeuren, op de vraag wanneer de dan zou kunnen plaatsvinden zegt Ben Saddik te verwachten dat deze in de tweede helft van 2020 te verwachten zou zijn, "we zijn in onderhandeling met GLORY maar niets staat nog vast. "

Ben Saddik zegt blij te zijn weer door één deur te kunnen met GLORY Kickboxing en tevreden te zijn met het nieuwe contract. "Beloftes in de sport zijn moeilijk te houden daarom is het belangrijk dat zaken nu op papier staan. " Ook zegt de kickbokser binnen een paar weken in de ring te staan, tegen wie is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws