Jake Paul vraagt om gevecht tegen Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Jake Paul vraagt om gevecht tegen Conor McGregor

Jake Paul vraagt om gevecht tegen Conor McGregor

In een tweet aan Dana White hint YouTuber en UFC-ster Jake op een gevecht tegen Conor McGregor. Nu beiden op hetzelfde gewicht zijn lijkt Paul bereidwillig om de Ier te bevechten.

Boksster Paul heeft plannen om te debuteren op middengewicht in MMA, in tegenstelling tot weltergewicht, wat zou betekenen dat hij 20 pond zou moeten afvallen. Paul liet doorschemeren dat hij tegen Conor McGregor zou vechten in een tweet aan Dana White, waarbij het paar momenteel hetzelfde weegt.

Paul's vijf professionele bokswedstrijden zijn allemaal rond de 190 pond geweest. Hij wijst er op dat dit het huidige gewicht van de Ier McGregor is, waardoor het paar op één lijn ligt voor een mogelijk gevecht. De van zichzelf zeker zijnde Paul tweette naar UFC-president White.

Geest vernietigd

,,Als ik mijn MMA-debuut maak, kan ik 20 pond afvallen en het doen op weltergewicht / 170 pond. Dat is wat alle UFC-vechters doen en velen hebben hun lichaam en geest vernietigd door het te doen. Maar ik ga het doen bij middengewicht (185). Gezondheid eerst. PS Conor weegt nu ook 190."

McGregor is nog steeds aan het herstellen van de horror beenbreuk die hij vorig jaar op liep tegen Dustin Poirier, maar kijkt uit naar een UFC-terugkeer dit jaar. Een gevecht tegen Paul is verre van zeker aangezien de Ier naar alle waarschijnlijkheid tegen lichtgewicht kampioen Charles Oliveira zal vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws