UFC-ster Nate Diaz mept kerel dikke wang bij Jake Paul bokswedstrijd! (video) Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz mept kerel dikke wang bij Jake Paul bokswedstrijd! (video)

UFC-ster Nate Diaz mept kerel dikke wang bij Jake Paul bokswedstrijd! (video)

Nate Diaz ging backstage uit zijn plaat tijdens het boksevenement Jake Paul vs. Anderson Silva afgelopen nacht in Glendale, Arizona.

Hoewel de volledige details van het fysieke incident nog niet bekend zijn, laten meerdere video's een handgemeen zien tussen leden van de teams van Diaz en individuen die Jake Paul-uitrusting dragen. Eén hoek toont een boze Diaz die uithaalt naar een man met een geschoren hoofd en tatoeages terwijl arena- en beveiligingsmedewerkers tussenbeide kwamen.

Klap in het gezicht

Een tweede video toont een drankje dat uit de richting van Diaz wordt gegooid. De rondvliegende drank veroorzaakte veel geduw en geruzie. Waardoor bij een aantal individuen, op Diaz afstormden en achter een gordijn buiten de focus van de camera los gingen.

Kort daarna ging Diaz live op Instagram. Hij filmde meerdere beveiligingsmedewerkers, die leden van het Diaz-team opdracht gaven de arena onmiddellijk te verlaten. De video werd net voor de start van het hoofdevenement gepost.

Diaz, 37, was aanwezig om zijn teamgenoot en vriend Chris Avila te steunen, die YouTuber Dr. Mike versloeg in het openingsgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws