Afgrijzen om botbreuk UFC'er Weidman: 'Schrok me kapot' Nieuws
Nieuws

Afgrijzen om botbreuk UFC'er Weidman: 'Schrok me kapot'

Afgrijzen om botbreuk UFC'er Weidman: 'Schrok me kapot'

Chris Weidman, voormalig UFC kampioen brak zijn onderbeen afgelopen nacht tegen zijn rivaal Uriah Hall. Een trap naar de linkerkuit van Hall werd Weidman fataal. Door de Adrenaline had Weidman het niet meteen door, maar klapte neer op het canvas.

De afschuwelijke beelden van Weidman die zijn eigen been breekt gingen door merg en been, net als het geluid van de impact. Het is niet de eerste keer dat een MMA-vechter op dergelijke wijze een been breekt, dit roept dan ook vragen op bij andere vechters.

Schrik

UFC kampioene Valentina Shevchenko die afgelopen nacht op het zelfde evenement haar titel met succes verdedigde tegen Jessica Andrade, spreekt haar mening uit over de zogenaamde kuit trappen. ,,Ik zag het gebeuren op de tv die in onze kleedkamer hing, ik schrok me kapot en kon niet meer kijken", zegt de Russische.

Shevchenko die na het incident de UFC-kooi in moest deed haar verhaal op de persconferentie na het UFC 261 evenement. Ook zei ze; ,,Ik haat het als een vechter een dergelijke blessure oploopt. Het duurt zo lang voor het heelt. Maar het is het risico van de sport."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws