🎥 Jake Paul blundert in slechte 'Rocky Balboa' imitatie: 'Juttaaaa!' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul blundert in slechte 'Rocky Balboa' imitatie: 'Juttaaaa!'

🎥 Jake Paul blundert in slechte 'Rocky Balboa' imitatie: 'Juttaaaa!'

Jake Paul heeft het hoog in zijn bol, de in veler ogen wannabe bokser en sportverpester heeft weer een stunt uitgehaald waarin hij kan rekenen op veel commentaar.

Dat Jake Paul keer op keer de aandacht weet te trekken van critici en fans met de verschillende uitspraken, stunts en gedrag is inmiddels bekend. Om zijn wedstrijd tegen de 58-jarige bokslegende Mike Tyson nog even onder de aandacht te brengen vloog Jake naar Philadelphia om daar een scene na te doen uit een Rock film.

Gekleed in een jaren 80 jogging pak rent Jake de trappen op waar Rocky (gespeeld door Sylvester Stallone. Red.), in de film uitkijkt over de stad voor zijn belangrijke wedstrijden. Met de bijtekst Adriannn, welke Rocky in film gebruikte om zijn filmvrouw te roepen haalt het nog net niet de wereklijkheid.

'Juttaaaa!': Fans voorspellen hilarische scene In Tyson gevecht

Fans reageren door te zeggen dat Jake straks om zijn vriendin Jutta Leerdam zal roepen de Nederlandse topschaatstser die niet va de zijde van de doorgedraaide Amerikaan wijkt.

"Mike Tyson zal Jake helemaal kapot slaan, we horen hem straks graag roepen, Juttaaaa...", schrijven fans. Er is veel controverse omtrent het gevecht welke op 20 Juli in het AT&T Stadium in Arlington, Texas plaatsvindt, en te volgen is op Netflix.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws