Jake Paul compleet afgemaakt door bokskampioen! 'Werd wel eens tijd' Nieuws
Nieuws

Jake Paul compleet afgemaakt door bokskampioen! 'Werd wel eens tijd'

Jake Paul compleet afgemaakt door bokskampioen! 'Werd wel eens tijd'

Saul 'Canelo' Álvarez is een superster in de sportwereld en daarmee komen veel mensen die je naam roepen voor een gevecht. Vaak door mensen die bij lange na niet hetzelfde succes hebben genoten, zoals Jake Paul.

Canelo heeft legitieme uitdagers zoals David Benavidez die hem op de hielen zitten, evenals een lange lijst van potentieel zware gevechten, waaronder zijn volgende gevecht tegen mede-ongekroonde kampioen, Jermell Charlo.

Hij wordt ook vaak opgeroepen voor gevechten tussen verschillende sporten en is benaderd door MMA-sterren zoals Kamaru Usman en Conor McGregor. Hij reageerde door te zeggen dat hij laatstgenoemde met één hand zou verslaan.

De nieuwste om te proberen een gevecht op te zetten is Jake Paul, een YouTuber die bokser is geworden en een carrière heeft opgebouwd door het opnemen tegen voormalige UFC-vechters. Paul wordt nu op vriendelijke doch duidelijke wijze compleet afgemaakt door Canelo.

Jake Paul heeft een te grote mond

Hij heeft vol overtuiging beweerd dat hij met een paar jaar extra training heeft wat nodig is om Canelo te verslaan, en noemde de naam van de Mexicaan tijdens de persconferentie na zijn overwinning op Nate Diaz.

In een gesprek met Mirror Fighting over de situatie, glimlachte Canelo en zei dat Paul 'rustig moet blijven'. "Mijn niveau is een ander niveau. Maar kijk, ik denk dat hij moet genieten van wat hij doet en dat is het dan. Hij moet rustig blijven en beginnen met het uitdagen van mensen op andere niveaus.

Velen vinden dat Jake Paul nog steeds moet bewijzen in de sport tegen een legitieme bokser, nadat hij zijn eerste gevecht verloor van Tommy Fury. Er is ook een groot verschil in omvang en werd het wel eens tijd dat een bokser van naam een halt toe roept aan de pogingen van Jake Paul om een gevecht los te peuteren,

Ondertussen zal Canelo zijn vier supermiddengewicht titels verdedigen tegen Charlo op 30 september in Las Vegas. Terwijl de wereld van vechtsporten het publiek blijft boeien, blijft het landschap net zo onvoorspelbaar als altijd, met vechters uit verschillende achtergronden die strijden voor hun moment in de schijnwerpers.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws