Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley UFC 292: Voorspelling uitslag en vechters analyse Nieuws
Nieuws

Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley UFC 292: Voorspelling uitslag en vechters analyse

Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley UFC 292: Voorspelling uitslag en vechters analyse

Aljamain Sterling de UFC bantamkampioen wordt deze zaterdag uitgedaagd door de immer gevaarlijke Sean O' Malley tijdens UFC 292. Wij blikken alvast vooruit met een voorspelling en vecht analyse.

Dit zal het meest opzienbarende gevecht in Sterling's carrière worden en de eerste titelkans voor O'Malley - een kans die onvermijdelijk leek sinds hij in 2017 opdook met een spectaculaire KO-overwinning in Dana White's Contender Series.

Met de verschillende stijlen en unieke afwerkingstechnieken van de twee vechters, kan het gevecht op verschillende manieren eindigen. Scroll verder om te zien hoe de twee bantamgewicht sterren op papier met elkaar matchen.

Striking

Sean O'Malley's beste kans - misschien zijn enige kans - om Sterling te verslaan, is staand. Terwijl Sterling's stoten in de loop der jaren aanzienlijk zijn verbeterd, blijft hij nog steeds ruw in het stoten spel. O'Malley daarentegen is waarschijnlijk de beste algehele bokser in de divisie, gesteund door zijn veelzijdige muay thai-aanvalskracht.

O'Malley is niet alleen veelzijdig, maar ook druk en accuraat - veel meer dan Sterling. Deze statistieken tonen dat O'Malley duidelijk de overhand heeft in het staande gevecht.

Worstelen

Net zoals O'Malley duidelijk het voordeel heeft op het gebied van stoten, is Sterling duidelijk de veel betere worstelaar.

Sterling worstelt sinds 2004 en werd tweemaal NCAA Division III All-American. Hoewel zijn takedown-accuraatheid niet indrukwekkend is, is zijn worstelachtergrond een voordeel.

Submissies

Sterling combineert zijn worstelvaardigheden met een indrukwekkend submissiespel. Hij heeft acht overwinningen via submissie op zijn naam, terwijl O'Malley slechts twee van zijn gevechten via submissie heeft gewonnen.

Deze verschillen in vaardigheden en aanpak zijn duidelijk te zien in hun pogingen tot het uitvoeren van submissies in de Octagon.

X-Factoren

Sterling moet emotionele valkuilen vermijden, terwijl O'Malley juist floreert in uitdagende situaties.

Voorspelling

Het is moeilijk te zeggen wie een nachtmerrie is voor wie, aangezien beide vechters de vaardigheden hebben om met elkaar om te gaan. Dat maakt dit gevecht des te interessanter.

Onze kristallen bol voorspelt dat O'Malley uiteindelijk zal zegevieren door knock-out in de tweede ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws