MMA-ster Johnny Eblen koopt OnlyFans model peperdure cadeau's Nieuws
Nieuws

MMA-ster Johnny Eblen koopt OnlyFans model peperdure cadeau's

MMA-ster Johnny Eblen koopt OnlyFans model peperdure cadeau's

Bellator MMA-kampioen Johnny Eblen heeft recentelijk een opmerkelijke uitgavensessie gehad met Jessenia Rebecca, een populair OnlyFans-model met bijna twee miljoen volgers op Instagram.

Volgens een rapport van TMZ heeft de ongeslagen middengewicht kampioen van Bellator maar liefst $85.000 uitgegeven tijdens hun dure uitje. De uitgaven omvatten $30.000 bij Alex The Jeweler, $25.000 bij Dior en nog eens $30.000 bij Louis Vuitton.

Opvallend is dat Eblen en Rebecca niet eens een relatie hebben, hoewel Eblen naar verluidt in een open relatie is met een andere vrouw.

Johnny Eblen's Voorbereiding op PFL-debuut

Op 24 februari zal Eblen verschijnen op de PFL vs. Bellator-kaart vanuit Riyad, Saoedi-Arabië. Deze avond, bekend als 'The Battle of Champions', staat Eblen gepland om te vechten tegen de winnaar van het 2023 PFL Light Heavyweight Tournament, Impa Kasanganay, in het co-main event.

"Ik ben van een ander niveau," vertelde Eblen aan Sports Illustrated tijdens een discussie over zijn aanstaande confrontatie met Kasanganay. "Tegelijkertijd kan elke volwassen man met wat techniek je knock-out slaan. Als ik niet scherp ben, verlies ik dit gevecht. Dus ik neem geen shortcuts. Die mentaliteit gaat laten zien hoe ik van een ander niveau ben dan hij."

Met een contract dat in de herfst van 2025 afloopt, is Eblen van plan om de vrije markt te verkennen. "Ik ben van plan om de vrije markt te testen en te zien wat er beschikbaar is," onthulde Eblen. "We zullen zien hoe alles verloopt. Ik weet dat ik elke middengewicht kan verslaan. Hopelijk kan ik op een dag in de kooi stappen met iedereen tegen wie ik wil vechten. Ik wil mezelf echt daarbuiten plaatsen en mezelf testen."

Eblen maakt zijn PFL-debuut met een ongeslagen record van 14-0, inclusief overwinningen op Gegard Mousasi, Anatoly Tokov en Fabian Edwards in zijn laatste drie gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws