Jairzinho Rozenstruik: Op weg naar boksmiljoenen na MMA-succes Nieuws
Nieuws

Jairzinho Rozenstruik: Op weg naar boksmiljoenen na MMA-succes

Jairzinho Rozenstruik: Op weg naar boksmiljoenen na MMA-succes

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik, de Surinaamse sensatie bekend van zijn spectaculaire knockouts in de UFC, bevindt zich op een cruciaal moment in zijn loopbaan. De overstap naar professioneel boksen zou voor Rozenstruik een aanzienlijke financiële sprong voorwaarts kunnen betekenen.

Financieel aantrekkelijke carrièrewending

Met zijn bijna 36 jaar heeft Rozenstruik reeds een indrukwekkende som van ongeveer 266 duizend Amerikaanse dollars verdiend in zijn recentste gevecht binnen de UFC tegen de Rus Gaziev. De bokswereld biedt echter uitzichten op inkomsten die vele malen hoger liggen, met miljoenen dollars in het vooruitzicht per gevecht.

Boksen als droomscenario

Het pad van Francis Ngannou, een eerdere rivaal van Rozenstruik, toont aan wat mogelijk is na een overstap naar het boksen. Ngannou zou ongeveer 20 miljoen dollar hebben verdiend met zijn bokswedstrijd tegen Anthony Joshua. Gezien Rozenstruik's ervaring in kickboksen en zijn knock-out capaciteiten, lijkt hij goed gepositioneerd voor succes in de boksring.

Jairzinho Rozenstruik: Op weg naar boksmiljoenen na MMA-succes

Het belang van de juiste tegenstander

Voor Rozenstruik is het essentieel om een tegenstander te vinden die niet alleen een uitdagende match biedt, maar die ook het gevecht effectief kan promoten. Zo'n confrontatie zou niet alleen sportief van grote waarde zijn, maar ook financieel uiterst lucratief. Deze overstap biedt Rozenstruik, in de latere fase van zijn vechtsportcarrière, de kans om zijn inkomsten aanzienlijk te verhogen.

Rozenstruik's nieuwe hoofdstuk

Terwijl Rozenstruik nadenkt over het neerleggen van zijn MMA-handschoenen, staat de bokswereld klaar om hem met open armen te ontvangen, beladen met beloftes van zowel roem als fortuin. Deze carrièrestap zou voor ‘Bigi Boi’ het begin kunnen zijn van een nieuw hoofdstuk, waarin hij niet alleen zijn sportieve erfenis uitbreidt maar ook zijn financiële welzijn voor de toekomst verzekert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws