Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC Nieuws
Nieuws

Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC

Isis Verbeek tekent contract bij Invicta FC

Vier nieuwe vechters tekenen Invicta FC, inclusief Isis Verbeek en Luanna Alzuguir

Invicta Fighting Championships heeft vier nieuwe atleten aan zijn selectie toegevoegd. Deelnemer aan de atoomgewicht divisie is GLORY Kickboxing-veteraan Isis Verbeek (0-0). Met meer dan 50 gecombineerde Muay Thai en kickboks partijen, maakt de 23-jarige Nederlandse haar professionele MMA-debuut in de Invicta-kooi. Ze wordt geconfronteerd met veel van 's werelds beste vechters, waaronder de huidige GLORY-kampioen Anissa Meksen.

Foto: Isis Verbeek (James Law / GLORY)
Foto: Isis Verbeek (James Law / GLORY)

Veel nieuw talent

De 125 pond divisie zal Luanna Alzuguir van Brazilië zijn (0-0 verwelkomen als nieuweling. De Braziliaanse Jiu-Jitsu zwarte bander, is 32 jaar en is een vijfvoudig wereldkampioen en een gouden medaillewinnaar van ADCC. Ze behaalde een derde overwinning door submission op Brittney Cloudy in haar eenmalige amateur-MMA gevecht.

Lisa Spangler (0-0) is de nieuwste toevoeging aan de bantamgewicht divisie. Bijgenaamd "The Strangler" heeft ze als amateur een record van 9-1 verzameld, waaronder vijf finishes door stoten. Vechtend tegen Gracie Barra in Portland, heeft de 22-jarige Spangler ook de kooi gedeeld met Invicta-veteraan Kal Schwartz.

Alle vier vechters debuteren in de Invicta FC-kooi in 2018

Ten slotte is de Kroatische Adriana Vuković (0-0) de jongste vechter die bij de promotie tekent. Op 18-jarige leeftijd heeft Vuković al een amateurrecord van 6-0-1 achter zich. Trainend bij Tristar MMA, heeft het vlieggewicht reeds talloze amateur-titels gewonnen in de Braziliaanse Jiu-Jitsu, kickboksen en MMA.

Over Invicta FC:

Invicta Fighting Championships is een wereldkampioenschap, all-pro mixed martial arts (MMA) vechtserie gewijd aan vrouwelijke atleten met een belangrijk platform om hun vaardigheden op een consistente basis aan te scherpen. Invicta is opgericht in 2012 door Shannon Knapp, een oud-MMA-manager, en zet zich in voor de toekomstige groei van MMA voor vrouwen door de best mogelijke match-ups tussen vrouwelijke vechters te bevorderen en toekomstige supersterren van de sport te identificeren en te ontwikkelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws