Iraanse Hulk wilde niet vechten! 'Echt zielig' Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk wilde niet vechten! 'Echt zielig'

Iraanse Hulk wilde niet vechten! 'Echt zielig'

Iraanse Hulk wilde zich terugtrekken uit de clash tegen Kazachse Titan-strijd dagen voor de wedstrijd. De Iraanse Hulk werd vorige maand gesloopt in de eerste ronde van zijn boksdebuut tegen Kazachse Titan. Maar zijn trainer heeft toegegeven naar excuses zocht om zich op korte termijn terug te trekken uit het gevecht

De trainer van Iraanse Hulk heeft toegegeven dat het superzwaargewicht zich enkele dagen voor de wedstrijd probeerde terug te trekken uit zijn gevecht met de Kazachse Titan. De Iraanse ster - echte naam Sajad Gharibi - werd verslagen in de openingsronde van zijn boksdebuut tegen langdurige rivaal Kazach Titan.

Totaal niet geschikt

Het werd al snel duidelijk dat de Kazach veel beter uitgerust was om het gevecht met Gharibi te winnen, die niet eens fit genoeg om een ​​klap uit te delen. De trainer van de Iraniër Hamzeh Moradian, die hem kort voor het gevecht was komen helpen, heeft toegegeven dat hij niet genoeg tijd had om hem te helpen.

,,Nadat we elkaar hadden ontmoet en ik me realiseerde dat de zaakwaarnemer van Sajad niets van sport weet. Een contract had getekend met dit boksbedrijf in Dubai en dat Sajad wordt verondersteld te gaan vechten", zei hij in een Instagram-video na de gênante nederlaag. ,,Deze man is ongeschikt om te vechten, het is echt zielig dat ze hem de ring in wilde zetten. " Gharibi heeft zich sindsdien verontschuldigd voor zijn optreden in de ring.

Gharibi koos ervoor om zijn shirt aan te houden voor het gevecht, ondanks het plaatsen van foto's op sociale media waarop een extreem gespierd lichaam te zien is. Hij werd snel neergeslagen en keerde zijn tegenstander de rug toe, terwijl de scheidsrechter het gevecht slechts enkele seconden later stopte. Het gevecht werd gestopt met seconden over in de eerste ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws