'Hoge Boete!' Iraanse Hulk biedt excuses aan na knock-out verlies bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

'Hoge Boete!' Iraanse Hulk biedt excuses aan na knock-out verlies bokswedstrijd

'Hoge Boete!' Iraanse Hulk biedt excuses aan na knock-out verlies bokswedstrijd

Sajad Gharibi beter bekend als de Iraanse Hulk, biedt zijn excuses aan na het verlies van zijn bokswedstrijd in Dubai afgelopen zondag 31 juli. De Iraanse Hulk ging knock-out tegen de Kazachse Titan.

Als er één ding is dat je verwacht van een bokswedstrijd, dan is het wel een behoorlijke competitie tussen de twee vechters. De Hulk schaamde zich echter om te zeggen dat zijn optreden op de Wicked N'Bad-boksshow niet eens in de buurt kwam.

Met een naam als de Hulk zou je verwachten dat de jongen een flink aantal klappen kan uitdelen. Echter, na maanden van anticipatie was de confrontatie van de Hulk tegen de Kazachse Titan, Djumanov Almat Bakhytovich, op zijn zachtst gezegd teleurstellend.

De strijd duurde niet lang

Wat er feitelijk gebeurde, is dat de zwaargewicht Hulk Titan de rug bleef toekeren terwijl hij werd geslagen en uiteindelijk het gevecht verloor. In feite leidde het falen van Hulk om terug te slaan ertoe dat hij vroeg in de ronde een time-out kreeg.

Toch werd het gevecht hervat en de Hulk wisselde een paar stoten uit voordat Titan een rechtse uitdeelde die de wedstrijd beëindigde. Met de Hulk zelf die zich na het gevecht verontschuldigde: "Ik heb niets te zeggen, maar ik schaam me en bied mijn excuses aan aan het Iraanse volk."

Slecht geregeld

Zijn coach legde echter iets meer uit over de fragmentarische prestaties van de Hulk en zei: "Bedankt voor je goede en slechte berichten. Ik wilde alleen een korte uitleg geven over het gevecht. Het gevecht was al rond voordat Sajad naar me toe kwam en hij ondertekende het contract.Er was geen manier om het te annuleren, tenzij hij een hoge boete betaalde voor de annulering."

"We hadden een slechte situatie. Sajad kwam naar Teheran voor zijn training [maar] we hadden een financieel probleem, de sponsor hield zich niet aan zijn woord. Kortom, Sajad trainde slechts twee weken met mij en ik vertelde hem dat hij dat niet was. klaar om te vechten. Maar ik moest bij hem zijn omdat hij moest vechten en iemand moest hem coachen, "vervolgde hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws