Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière

Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière


Afgelopen weekend werd de laatste toevoeging aan KSW onthuld in een volle SSE Arena in Wembley. Acteur en bodybuilder Martyn Ford start bij KWS zijn MMA Carrière.

Ford is vooral bekend geworden door sociale media en heeft meer dan 1,3 miljoen Instagram-volgers verzameld. In de afgelopen jaren is de Engelsman verschenen in een aantal tv-shows en films en heeft hij samengewerkt met Dave Batista, Colin Firth, Channing Tatum en Scott Adkins.

Trainen

Ford heeft de afgelopen maanden zijn aandacht gericht op het trainen in de MMA. Hij heeft zich toegelegd op het trainen van verschillende aspecten van mixed martial arts, terwijl hij zijn trainingsregime drastisch aanpaste om te helpen met de overgang naar de professionele kant van de sport.

Martyn Ford is met zijn 2.18 een ware reus met een inspirerend verhaal. Hij was een getalenteerde cricketspeler in zijn jeugd, op weg om een ​​succesvolle carrière op te bouwen.

Ziek

Tijdens een van zijn trainingssessies viel hem echter een blessure ten deel. Na de blessure kreeg Martyn een ernstig geval van glandulaire koorts (infectieuze mononucleosis), waardoor hij ongeveer 12 maanden buitenspel werd gezet; een periode die cruciaal was voor zijn loopbaanontwikkeling. Als gevolg hiervan moest Martyn zijn dromen opgeven om een ​​professionele cricketspeler te worden en op zoek te gaan naar iets anders om zijn carrière op te bouwen.

Het was gedurende deze tijd dat hij besloot de wereld fitness en bodybuilding in te gaan. Nu gaat hij zich toeleggen op het MMA. Ford maakt zijn MMA en KSW debuut begin 2019.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page