Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière Nieuws
Nieuws

Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière

Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière
Reusachtige acteur en bodybuilder Martyn Ford start MMA Carrière

Afgelopen weekend werd de laatste toevoeging aan KSW onthuld in een volle SSE Arena in Wembley. Acteur en bodybuilder Martyn Ford start bij KWS zijn MMA Carrière.

Trainen

Ford heeft de afgelopen maanden zijn aandacht gericht op het trainen in de MMA. Hij heeft zich toegelegd op het trainen van verschillende aspecten van mixed martial arts, terwijl hij zijn trainingsregime drastisch aanpaste om te helpen met de overgang naar de professionele kant van de sport.

Martyn Ford is met zijn 2.18 een ware reus met een inspirerend verhaal. Hij was een getalenteerde cricketspeler in zijn jeugd, op weg om een ​​succesvolle carrière op te bouwen.

Ziek

Tijdens een van zijn trainingssessies viel hem echter een blessure ten deel. Na de blessure kreeg Martyn een ernstig geval van glandulaire koorts (infectieuze mononucleosis), waardoor hij ongeveer 12 maanden buitenspel werd gezet; een periode die cruciaal was voor zijn loopbaanontwikkeling. Als gevolg hiervan moest Martyn zijn dromen opgeven om een ​​professionele cricketspeler te worden en op zoek te gaan naar iets anders om zijn carrière op te bouwen.

Het was gedurende deze tijd dat hij besloot de wereld fitness en bodybuilding in te gaan. Nu gaat hij zich toeleggen op het MMA. Ford maakt zijn MMA en KSW debuut begin 2019.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws