Ilias Ennahachi: Jongste kickbokser ooit met 7 wereldtitels – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ilias Ennahachi: Jongste kickbokser ooit met 7 wereldtitels

Ilias Ennahachi: Jongste kickbokser ooit met 7 wereldtitels

Op 17 augustus veroverde Ilias Ennahachi in zijn debuut bij ONE Championship de wereldtitel.

Onder het toeziend oog van 40.000 man in een uitverkocht Bangkok Impact Arena en nog eens 30 miljoen kijkers over de hele wereld via de livestream, heeft Ilias Ennahachi de lokale held Petchdam verslagen met een knock-out in de derde ronde.

ZIE OOK >> Ilias Ennahachi wint ONE FC wereldtitel

Hiermee heeft Ilias Ennahachi, vechtend onder de Nederlands Marokkaanse vlag, maar liefst 7 keer wereldtitels gewonnen bij verschillende grote kickboks organisaties (WFL, Blade, Enfusion, One Championship).

De beste van allemaal

Ennahachi 23 jaar, staat nog aan het begin van zijn topsportcarrière. “Ik ben ongelofelijk trots dat ik dit bereikt heb. One Championship is de Champions League van het kickboksen, om in Bangkok de lokale held te verslaan is echt heel bijzonder. Ik hoop dat ik hiermee een voorbeeld heb gesteld aan vele jongeren dat je met hard trainen heel veel kunt bereiken,”zegt Ennahachi.

Ilias Ennahachi begon op 11 jarige leeftijd begonnen met kickboksen. Het was direct duidelijk dat de jonge vechter veel talent bezat, na slechts twee maanden trainen vocht hij zijn eerste kickboks gevecht.

Respect

Geïnspireerd door het harde werken van zijn ouders, heeft Ilias zelf altijd zeer hard gewerkt in de ring om het hoogst haalbare in kickboksen te bereiken. Inmiddels bezit Ilias 7 wereldtitels en een professioneel CV van 35 winstpartijen, waarvan 15 op knock-out, tegen 3 verloren.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page