Ilias Ennahachi pakt wereldtitel in ONE championship debuut Nieuws
Nieuws

Ilias Ennahachi pakt wereldtitel in ONE championship debuut

Ilias Ennahachi pakt wereldtitel in ONE championship debuut
Ilias Ennahachi pakt wereldtitel in ONE championship debuut

Vrijdag vond ONE Championship: Dreams of Gold plaats in Bangkok, met als headliner de Nederlands-Marokaanse vechter Ilias Ennahachi tegen Petchdam Petchyindee Academy.

Voor Ennahachi was het zijn debuut bij ONE Championship en waar hij gelijk voor de titel de strijd aan mocht gaan tegen ONE Flyweight Kickboxing wereldkampioen Petchdam Petchyindee Academy uit Thailand die zijn titel verdedigd.

Petchdam is een meervoudig Muay Thai Wereldkampioen bekend om zijn verwoestende linkse schop, die verantwoordelijk is voor de meerderheid van zijn overwinningen. Hij traint uit de beroemde Petchyindee Academy in Bangkok.

Tweede Nederlander met wereldtitel

De Utrechtse Ilias Ennahachi meervoudig wereldkampioen kickboksen en traint bij Said El Badaoui die recentelijk door Badr Hari als hoofdtrainer en coach is aangesteld in zijn voorbereiding op zijn gevecht tegen Rico Verhoeven op 21 december aanstaande.

ZIE OOK>> Ennahachi: ik pak die wereldtitel bij ONE

Ennahachi bleek een stap te ver voor Petchdam die een verlies leed tegen de vechter uit Utrecht via knockout, met de winst is Ennahachi de nieuw gekroonde wereldkampioen en de tweede Nederlander na Regian Eersel die een wereldtitel bij ONE binnensleept.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws