'Ik voelde het strijkijzer mijn oogkas inglijden': Billy Joe Saunders over gruwel blessure Nieuws
Nieuws

'Ik voelde het strijkijzer mijn oogkas inglijden': Billy Joe Saunders over gruwel blessure

'Ik voelde het strijkijzer mijn oogkas inglijden': Billy Joe Saunders over gruwel blessure

Billy Joe Saunders, kreeg can Canelo Alvarez een ongenadig pak slaag tijdens hun recente wedstrijd. Aan talkSPORT verteld de bokser dat hij fysiek zijn oog naar beneden voelde vallen, toen Canelo de oogkas brak aan het einde van hun gevecht vorige maand.

Billy Joe Saunders beschrijft het moment waarop Canelo zijn oogkas brak: ,,Ik dacht: 'Ooh, dat is een goede stoot. Ik begon te stuiteren, maar mijn oog was onder mijn ooglid gevallen", zegt Saunders. De cutman probeerde het strijkijzer (koude metaal tegen blessures. red.),erop te zetten. Ik voelde het strijkijzer in mijn oog gaan."

Weg record

Canelo brak niet alleen het ongeslagen record van de Brit maar ook diens oogkas welke een flinke operatie behoefde. ,,Ik ben geopereerd", legde Saunders uit. ,,ik had een gebroken oogkas, die was op drie plaatsen gebroken. Ik bokste een minuut en 20 seconden met een gebroken oogkas, een gebroken jukbeen op drie plaatsen", aldus Saunders.

Het team van Saunders gooide uiteindelijk de handdoek in de ring,,Een minuut en 20 seconden is goed om tegen de gemiddelde man te vechten, maar als je tegen de beste man op aarde vecht, had ik me gemakkelijk kunnen afmelden, maar dat heb ik nooit gedaan. Dat was de beslissing van de cornerman. Het is wat het is, daar kan ik niet tegen op."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws