Kapot geslagen: Bokskoningin Shields imponeert in MMA-debuut Nieuws
Nieuws

Kapot geslagen: Bokskoningin Shields imponeert in MMA-debuut

Kapot geslagen: Bokskoningin Shields imponeert in MMA-debuut

Claressa Shields had geen betere start van haar MMA-carrière kunnen hebben. Eerder vandaag scoorde de Amerikaanse een stevige knock-out overwinning op Brittney Elkin. Na de eerste twee ronden op dominante wijze te hebben verloren.

De wereldkampioen boksen in drie gewicht divisies Shields (26), boekte in de derde ronde een vernietigende overwinning op Elkin. De wedstrijd was de headliner op PFL 4 in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, New Jersey.

Na twee spannende ronden waar Shields zelf bijna het loodje legde, ging zijn bovenop Elkin zitten en bleef met haar rechterhand net zolang op de zijkant van het hoofd van haar rivaal stompen, totdat de scheidsrechter tussenbeide kwam.

Ze bleef maar rammen

,,Ik heb het gevoel dat ik droom", zei Shields in haar interview na het gevecht. ,,Dit is gek maar mijn rechterhand laat mij nooit in de steek. " Shields, die in december tekende bij de PFL maar niet meedoet aan het reguliere seizoen van 2021, wordt algemeen beschouwd als de beste vrouwelijk bokser.

Shields is tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en heeft grote titels gewonnen in drie gewichtsklassen. Shields heeft een record van 11 gewonnen wedstrijden tegen o verliezen als professionele bokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws