'Ik sla dit jochie knock-out! 'Jake Paul uitgedaagd voor gevecht door UFC-ster Luke Rockhold Nieuws
Nieuws

'Ik sla dit jochie knock-out! 'Jake Paul uitgedaagd voor gevecht door UFC-ster Luke Rockhold

'Ik sla dit jochie knock-out! 'Jake Paul uitgedaagd voor gevecht door UFC-ster Luke Rockhold

Luke Rockhold voormalig UFC-kampioen heeft verklaard dat hij ervan overtuigd is dat hij Jake Paul zou verslaan in een bokswedstrijd.

Ex UFC-ster Rockhold bood zelfs aan zijn hele salaris in te zetten op zijn overwinning. Hoewel Jake Paul bekend staat om zijn bokspartijen tegen voormalige MMA-sterren, waaronder Anderson Silva en Tyron Woodley, gelooft Rockhold dat Paul niet bereid is de uitdaging aan te gaan tegen een 'echte vechter'.

Rockhold beweert dat Paul ervoor kiest om tegen kleinere tegenstanders te vechten om zijn kansen op succes te vergroten. Hij roept Paul op om tegen iemand van zijn eigen grootte te vechten als hij echt zijn mannelijkheid en vechtvaardigheden wil bewijzen.

Jake Paul is een nepbokser

"Ik sla dit jochie knock-out", zegt Rockhold die het tijd vindt dat Jake Paul ontmaskerd wordt als nepbokser. Paul heeft nog niet gereageerd op Rockholds uitdaging, of hij dit zal doen laat zich raden.

Rockhold's eigen recente prestaties zijn wisselend geweest, met een reeks nederlagen in MMA en een bokswedstrijd zonder handschoenen tegen Mike Perry. Ondanks deze tegenslagen staat Rockhold open voor nieuwe uitdagingen en kondigde hij een komende submission grappling wedstrijd aan tegen Craig Jones.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws