K-1 Kickboksen nu ook in Nederland live te zien! 'Oude tijden herleven op DAZN' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 Kickboksen nu ook in Nederland live te zien! 'Oude tijden herleven op DAZN'

K-1 Kickboksen nu ook in Nederland live te zien! 'Oude tijden herleven op DAZN'

K-1 heeft vandaag onthuld dat vechtsportliefhebbers wereldwijd kunnen genieten van de razend populaire K-1 en QUINTET-evenementen via het DAZN-platform.

Kijk op donderdag 13 juli 2024 naar K-1 in Roemenië. Live Stream K-1 Zimmerman vs. Karamousketas: Kijk info en starttijden klik hier!

Deze opwindende samenwerking zal een nieuw tijdperk inluiden voor westerse fans die van Japanse kickboks actie houden, en die voorheen vaak hun toevlucht moesten nemen tot VPN-verbindingen om live naar de evenementen te kunnen kijken.

De samenwerking krijgt een spectaculaire start met het aankomende "K-1 REBOOT" evenement dat gepland staat op 10 september in de Yokohama Arena. Dit grootschalige spektakel markeert niet alleen de hernieuwde interesse in K-1, maar ook de ambitieuze plannen die eerder dit jaar door de organisatie werden onthuld. De samenwerking met DAZN benadrukt de vastberadenheid van K-1 om zijn aanwezigheid internationaal te versterken.

Oude K-1 tijden herleven op DAZN

Hoewel de exacte duur van deze samenwerking nog in nevelen is gehuld, is bevestigd dat deze ten minste zal gelden voor de evenementen 2023 en 2024. Een van de opvallende hoogtepunten van "K-1 REBOOT" is de langverwachte terugkeer van de zwaargewichtdivisie binnen K-1. Waar grootheden zoals Ernesto Hoost, Peter Aerts en Semmy Schilt grote successen boekten.

Dit komt tot uiting in een episch zwaargewicht toernooi dat ongetwijfeld voor sensatie zal zorgen. Voor Nederlandse fans is er nog meer reden om te juichen, aangezien vechters zoals Jordann Pikeur en -75kg kampioen Hasan Toy hun vaardigheden en vastberadenheid zullen tonen in de Japanse organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws