Andrew Tate geeft 100 miljoen weg! 'Testament vanuit cel aangepast' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate geeft 100 miljoen weg! 'Testament vanuit cel aangepast'

Andrew Tate geeft 100 miljoen weg! 'Testament vanuit cel aangepast'

Andrew Tate, oud-kickbokser kondigt aan dat hij 100 miljoen zal doneren om een ​​liefdadigheidsinstelling op te richten om mannen te beschermen tegen valse beschuldigingen.

Ook al zit hij in de Roemeense cel, toch blijft de voormalige kickbokser en influencer Andrew Tate actief en onder de aandacht. Vooral via zijn Twitter account welke nog steeds elke dag nieuwe berichten plaatst. Vandaag kwam er een wel heel duidelijk bericht naar buiten van Tate, waarin hij aankondigde 100 miljoen beschikbaar te stellen.

"Ik heb mijn testament bijgewerkt vanuit de gevangenis. Ik zal 100 miljoen doneren om een ​​liefdadigheidsinstelling te starten om mannen te beschermen tegen valse beschuldigingen", schreef Tate op Twitter. Ook Tate's broer Tristan die eveneens vast zit in verlengd voorarrest als Andrew gooide er een bericht uit.

Andrew Tate wil mannen beschermen tegen valse beschuldigingen

Van zijn kant schreef Tristan: "Ik ben Edmond Dantes." Dantes is de hoofdpersoon in het boek "The Count of Monte Cristo" van Alexandre Dumas. Wat er bedoelt wordt met deze bewering die zo uit de mond van Thierry Baudet (Politiek leider van Forum voor Democratie), had kunnen komen is niet duidelijk.

De Roemeense autoriteiten beschuldigingen de gebroeders van deelname aan een georganiseerde misdaadgroep, mensenhandel en verkrachting. Afgelopen week werd het voorarrest van Tate voor de tweede keer verlengd. Tate die in beroep ging lijkt voorlopig in een uitzichtloze situatie te zijn beland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws