‘Ik heb eerlijk gewonnen’: Huilende Alvarez wil gerechtigheid Nieuws
Nieuws

‘Ik heb eerlijk gewonnen’: Huilende Alvarez wil gerechtigheid

‘Ik heb eerlijk gewonnen’: Huilende Alvarez wil gerechtigheid

Eddie Alvarez wil dat ONE Championship zij diskwalificatie terug draait. De Amerikaan en voormalig UFC kampioen kreeg een rode kaart, omdat hij zijn tegenstander achter op het hoofd sloeg gisteravond in Singapore.

Na de wedstrijd brak Alvarez uit in tranen en zegt in een reactie; ,,Ik zie niet in waarom het niet kan worden terug gedraaid", zei Alvarez na het gevecht. ,,Ik breng niemand in diskrediet op basis van wat er in die kooi gebeurt. "

Ik heb gewonnen

,,Het zijn hoge emoties en je moet beslissingen nemen op basis van een fractie van een seconde en ik denk dat de herhaling en nadat iedereen teruggaat en kijkt, zal zien dat alles goed is gedaan. Ik heb eerlijk gewonnen. "

Alvarez scoorde een vroege takedown in het openingsframe en klom naar een dominante positie tegen Luri Lapicus. Wat volgde was een reeks straffende aanvallen, waarvan sommige op het achterhoofd van de Moldaviër leken te landen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws