Andrew Tate 'vergiftigd!' Ex-kickbokser deelt video met bewijs Nieuws
Nieuws

Andrew Tate 'vergiftigd!' Ex-kickbokser deelt video met bewijs

Andrew Tate 'vergiftigd!' Ex-kickbokser deelt video met bewijs

Andrew Tate de voormalige topkickbokser beweert dat hij vergiftigd is en heeft ongebruikelijke video's geplaatst van zijn vermeende achteruitgang in zijn gezondheid.

De 36-jarige controverse social media-influencer, die beroemd werd door zijn berichten over mannelijkheid, heeft het de afgelopen maanden moeilijk gehad. Op 29 december werden hij en zijn broer Tristan gearresteerd in Roemenië vanwege aantijgingen van seksueel geweld, uitbuiting, georganiseerde misdaad en mensenhandel.

Andrew Tate zegt te zijn vergiftigd

Nu heeft de voormalige kickbokser, die alle aantijgingen tegen hem en Tristan heeft ontkend, op zijn Twitter-pagina gezegd dat hij misschien vergiftigd is en een slechte reactie heeft gehad. Tate schreef in een nu verwijderde tweet: "Gezwollen gezicht. Bloeddruk door het dak. Huid staat in brand. Moeilijk om te ademen. Een soort ernstige reactie of vergiftiging", twitterde Tate.

"Tot op heden alleen maar koffie en water gehad. Alles gebeurde in slechts 5 minuten." Tate weigerde naar een arts te gaan omdat hij deze niet zou vertrouwen omdat hij vreest voor zijn leven. De Engelse krant The Mirror deed hier uitgebreid verslag van.

Sinds hij onder huisarrest staat, heeft Andrew Tate nog een aantal mysterieuze video's en berichten gepost, waaronder een Tweet waarin hij lijkt te zeggen dat hij zal worden neergeschoten zodra hij vrijgelaten wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws