'Ik beet zijn oor eraf... hij rukte bijna mijn oog uit!' Bare knuckle bokser geeft inkijkje in wereld van ondergrondse gevechten Nieuws
Nieuws

'Ik beet zijn oor eraf... hij rukte bijna mijn oog uit!' Bare knuckle bokser geeft inkijkje in wereld van ondergrondse gevechten

'Ik beet zijn oor eraf... hij rukte bijna mijn oog uit!' Bare knuckle bokser geeft inkijkje in wereld van ondergrondse gevechten

Bachir 'Bash' Fakhouri, beet vorig jaar het oor van een andere man af tijdens een King of the Streets-gevecht. Die vervolgens poogde om het oog van Bash eruit te steken met zijn vingers.

Hij vertelde MailOnline dit weekend: "Ik beet het hele ding eraf, zijn oog stak me uit en stak zijn vinger in mijn oog. Ik schreeuwde dat hij moest stoppen", zegt Bash. die knokt in de wereld van geen regels en ondergrondse events. "Zodra het gevecht begint, kan alles. Het doel van het spel is eenvoudig: schakel je tegenstander uit of dwing hem tot overgave. Extra punten als je een hap het vlees van je rivaal zet."

De mannen die voor niets terugdeinzen in deze weinig bekende vechtclubs met blote vuisten reizen de hele wereld over naar parkeergarages en velden op jacht naar glorie. Velen zijn getraind in mixed martial arts, maar pure wreedheid is wat de boventoon voert in de geïmproviseerde ring. Maar ondanks hun gebroken neuzen en blik van 1000 meter, hebben veel van deze krachtpatsers een normaal gezinsleven - sommigen met jonge kinderen.

Bare knuckle vechters zijn gewone mensen met gezinnen

Bash wilde niet onthullen hoeveel hij voor dit specifieke gevecht heeft betaald, maar King of the Streets biedt 'extra' voor bijten en meer als de concurrent delen van hun rivaal opeet. Bash hield ook de locatie van de vechtpartij verborgen, die vorig jaar plaatsvond, maar een video van het gevecht die door King of the Streets is gepost, is getiteld 'Welcome to the UK'.

Bash heeft negen wedstrijden met blote knokkels gedaan nadat hij als kind Taekwondo leerde. "Ik heb echt mijn hele leven gevochten vanaf jonge leeftijd", zei hij. Gevraagd hoe de vechtclub wegkomt met het organiseren van zulke barbaarse vechtpartijen, zei de vechter: "Het is op privéterrein en het is een overeenkomst tussen twee mannen. Het is geen sport. Ik zou willen zeggen dat het zo is, maar dat is het niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws