'HULP!' 10 miljoen om tegenstander Jake Paul te vinden
Home / Nieuws / ‘HULP!’ 10 miljoen om tegenstander Jake Paul te vinden

‘HULP!’ 10 miljoen om tegenstander Jake Paul te vinden

'HULP!' 10 miljoen om rivaal voor Jake Paul bokswedstrijd te vinden

Rick Ross de bekende Amerikaanse rapper, biedt $ 10 miljoen om tegenstander te vinden voor de volgende bokswedstrijd van Jake Paul. Ross probeert Jake Paul te helpen na de mislukte pogingen van de YouTuber die bokser is geworden om tegen Tommy Fury en Hasim Rahman Jr te boksen.

Jake Paul is op zoek naar iemand om te boksen na zijn mislukte pogingen om het op te nemen tegen Hasim Rahman Jr. en Tommy Fury. Rick Ross zegt dat hij $ 10 miljoen zal verstrekken om het aanbod voor een mogelijk gevecht aantrekkelijk te maken.

,,Omdat iedereen bang lijkt te zijn om tegen Jake Paul te vechten, ben ik klaar om nog eens 10 miljoen extra te geven om de juiste match te laten gebeuren”, schreef Rick Ross op Instagram. ,,Welk gevecht zou je willen zien?”

Veel geld

Jake Paul is van plan om in oktober weer te vechten. Hij is van plan om te strijden tegen een professionele bokser iets wat hij nog nooit eerder in zijn carrière heeft gedaan. ,,Mijn volgende tegenstander zal een profbokser zijn en hij zal natuurlijk een stevig record hebben. Net zoals Tommy en Rahman dat hadden voordat ze zich terugtrokken”, schreef hij op Twitter. “Oktober.”

Tot nu toe heeft Jake Paul alleen gevochten tegen atleten die geen boksers zijn. Zijn vorige tegenstanders zijn onder meer MMA-vechters Tyron Woodley en Ben Askren, evenals voormalig NBA-speler Nate Robinson. De laatste bokswedstrijd van Jake Paul vond plaats in december 2021. Met de hulp van Rick Ross kan de ster van de sociale media voor eind 2022 terugkeren naar de ring.

Bekijk ook

'Geheime drank!' Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit

‘Geheime drank’: Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

Dana White de 53-jarige grote baas van vechtsport organisatie UFC ziet er topfit uit.

Knul slaat ruziemaker onderuit! 'Elleboog uit de hel' (video)

Knul slaat ruziemaker onderuit! ‘Elleboog uit de hel’ (video)

Voor de agressieve man het wist

Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam

Murthel Groenhart pakt 3e MMA-winst tijdens LFL 6 in Amsterdam | video

Voor Groenhart was het vandaag even spannend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page