'Houdt je f*ckin bek!' Conor McGregor's vader slaat terug naar Oekraïense president Zelensky Nieuws
Nieuws

'Houdt je f*ckin bek!' Conor McGregor's vader slaat terug naar Oekraïense president Zelensky

'Houdt je f*ckin bek!' Conor McGregor's vader slaat terug naar Oekraïense president Zelensky

De vader van Conor McGregor reageert op kritiek van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky: "Houd de naam van mijn zoon uit je fucking bek". De heftige reactie kwam tot stand als weerwoord op de leider van het door oorlog verscheurde land, Zelensky. Die kritiek had op McGregor omdat hij een foto had gemaakt met Vladimir Poetin.

Eind mei van dit jaar ontmoette Zelensky Ierse politieke leiders in Kiev en vertelde hen blijkbaar dat hij een fan was van de Ierse vechter Conor McGregor. Totdat de UFC-ster een foto plaatste van zichzelf terwijl hij Vladimir Poetin de hand schudde op de World World Cup 2018 Bekerfinale in Moskou.

Terwijl de invasie van Oekraïne door Russische troepen voortduurt, beschuldigde de Oekraïense president McGregor ervan dat hij Oekraïne niet steunde. McGregor plaatste inderdaad een foto van zichzelf en Poetin in 2018 en ging naar 'Instagram' om de Russische president te prijzen.

Zwaar beledigd

Dit viel dus niet goed bij Zelensky die McGregor zwaar bekritiseerde. Deze opmerkingen van de Oekraïense president over zijn zoon vielen niet goed bij de vader van Conor, Tony McGregor. Deze ging naar Instagram ging om Zelensky aan te spreken: "Zelensky, vecht je oorlog en houd de naam van mijn zoon uit je fucking mond." Opgemerkt moet worden dat het bericht op 'Instagram' later is verwijderd.

Tony McGregor nam in het Instagram-verhaal ook een foto op van Zelensky tijdens een ontmoeting met Poetin, de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse president Angela Merkel. Je mag het een vader niet kwalijk nemen dat hij zijn zoon verdedigt. Het zal interessant zijn om te zien of Conor McGregor rechtstreeks ingaat op de opmerkingen van president Zelensky.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws