UFC-ster McGregor op zwarte lijst Oekraïense president Zelensky
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor op zwarte lijst Oekraïense president Zelensky

UFC-ster McGregor op zwarte lijst Oekraïense president Zelensky

UFC-ster McGregor uit de gratie bij Oekraïense president Zelensky

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is kritisch over UFC-ster Conor McGregor. Dit zegt de president tijdens een ontmoeting met vooraanstaande Ierse politici.

President Volodymyr Zelensky vertelde een reizende Ierse delegatie dat hij ooit een fan was van McGregor. Maar zei dat hij van mening veranderde vanwege het feit dat de vechter poseerde met de Russische president Vladimir Poetin. McGregor plaatste vier jaar geleden op Instagram een ​​foto van zichzelf en Poetin tijdens de WK-finale van 2018 in Rusland.

Had hij niet moeten doen

De foto is inmiddels verwijderd waar de Ier als bijschrift plaatste; ,,Deze man (Poetin. red), is een van de grootste leiders van onze tijd en ik was vereerd om samen met hem zo’n mijlpaal te mogen bijwonen.” Vervolgens poseren ze voor een foto, waarbij McGregor zijn arm om Poetin heen slaat voordat een van de veiligheidsteams van de Russische leider hem vraagt ​​​​om het te verwijderen.

Na zijn ontmoeting met Poetin, onthulde McGregor dat hij de Russische president de eerste fles van zijn Proper 12-whisky had geschonken. Maar niet zeker wist of Poetin deze daadwerkelijk had ontvangen, omdat zijn beveiliging hem van hem afnam om te worden gecontroleerd op vergif.

Het is oorlog

Zelensky sprak ook over zijn recente ontmoeting met U2-frontman Bono, die de door oorlog verscheurde regio bezocht en optrad in een metrostation in Kiev voordat hij Zelensky ontmoette. Maar terwijl hij lovend over Bono sprak, was Zelensky minder dan onder de indruk van McGregor.

,,Hij had het gevoel dat McGregor Oekraïne niet steunde”, zei delegatielid Mark Daly tegen de Irish Independent. ,,Deze man voert een oorlog, maar hij weet wat er overal ter wereld gebeurt, ook in Ierland”, voegde de senator eraan toe sprekend over Zelensky.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page