'In de war!' Coach Conor McGregor woest op vechtsport organisatie
Home / Nieuws / ‘In de war!’ Coach Conor McGregor woest op vechtsport organisatie

‘In de war!’ Coach Conor McGregor woest op vechtsport organisatie

'In de war!' Coach Conor McGregor woest op vechtsport organisatie

Coach John Kavanagh verwijt Cage Warriors dat ze een oude videoclip van Conor McGregor hebben gebruikt. Dit nadat een van zijn vechters werd gezegd om het SBG-logo uit de uitrusting te verwijderen. SBG is de sportschool van Kavanagh waar ook McGregor traint.

MMA-coach John Kavanagh heeft Cage Warriors aangepakt nadat ze een historische video van Conor McGregor hadden gedeeld. Het Ierse Cage Warriors is de oudste Europese MMA-organisatie. Kavanagh sloeg terug naar de organisatie nadat ze naar verluidt een van zijn vechters hadden verteld dat ze het SBG-logo, de naam van zijn sportschool, niet mochten dragen.

De MMA-coach heeft bezwaar gemaakt tegen het feit dat ze dreigden zijn vechter niet te laten vechten als deze het logo niet zou verwijderen. Maar toch hebben ze hoogtepunten van McGregor gedeeld die wel het SBG (Straight Blast Gym) logo draagt.

in de war

Boos over de clip schreef coach Kavanagh: ,,Ik ben in de war. Vorige week kreeg mijn vechters te horen dat als hij wilde blijven vechten voor Cage Warriors, hij zijn SBG Ireland-logo van korte broek moest verwijderen. Omdat ik denk dat SBG uit CW is verbannen? Nu promoot je wel een SBG vechter (McGregor. red), zeker om het aantal volgers te verhogen?”

McGregor vocht voor het laatst voor Cage Warriors in 2012. De Ierse ster debuteerde in 2010 en stapte negen keer in de kooi in slechts twee jaar tijd. De Ier won de vedergewicht- en lichtgewicht titels in zijn laatste twee wedstrijden voordat hij bij de UFC kwam. McGregor maakte zijn UFC-debuut in 2013 en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Bekijk ook

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page