'Holy sh*t wat een klap!' Snelheid is alles jonguh (video) Nieuws
Nieuws

'Holy sh*t wat een klap!' Snelheid is alles jonguh (video)

'Holy sh*t wat een klap!' Snelheid is alles jonguh (video)

De beste reactie op een aanval is een razendsnelle counter. En als je goed hebt opgelet tijdens de kickboksles dan weet je dat een spinning backfist een dreigende situatie snel kan de-escaleren.

De vuisten zijn naast de benen wapens die een kickbokser of vechtsporter constant blijft aanscherpen. En als je deze eenmaal geperfectioneerd hebt zoals de spinning backfist, ook wel bekend als de terug draaiende vuist dan kan je snel toeslaan.

In de video zien we een jongen die wordt uitgedaagd tot een gevecht. Echter zodra zijn rivaal de bokshouding aanneemt en wil toeslaan is de jongeman te snel. Met een pets van jewelste en snelheid waar Speedy Gonzales jaloers op zou zijn slaat hij toe.

De omstanders zijn even verrast en onder de indruk van de dikke kletsert waarmee het gevecht dan ook ten einde lijkt. Maar beter ook want vechten op straat, school of waar dan ook buiten een sportschool is uit den boze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws