'Hij slaat 100% harder dan jou': McGregor voor paal gezet Nieuws
Nieuws

'Hij slaat 100% harder dan jou': McGregor voor paal gezet

'Hij slaat 100% harder dan jou': McGregor voor paal gezet

Conor McGregor speelt samen met Jake Gyllenhaal in de remake van de actieklassieker Road House uit de jaren 80. McGregor plaatste onlangs een foto van zichzelf en Gylenhall gemodelleerd als een vechtposter.

Vechtfans begonnen hilarisch de uitkomst te voorspellen van een mogelijk gevecht tussen de twee. Velen maakten grapjes dat McGregor op dit punt in zijn carrière geen kans zou maken in een echt gevecht tegen de Hollywood-acteur.

,,Hij slaat 100% harder dan jou", schrijft een van de commentatoren op de post. Terwijl sommigen hard moesten lachen om de post van McGregor, hebben anderen genoeg van de capriolen van de Ier op sociale media.

Stop met die onzin

Verschillende fans drongen er bij 'The Notorious' op aan om zich te concentreren op het vechten en zijn UFC-terugkeer. ,,Kom op man stop met deze bullshit en stap die UFC-kooi weer in." Naast Gyllenhaal zal McGregor ook het scherm delen met Billy Magnussen, Daniela Melchior, Hannah Love Lanier, Gbemisola Ikumelo, Travis Van Winkle en Lukas Gage in Amazon's Road House.

In het origineel uit de jaren 80 speelt Patrick Swayze het personage van een uitsmijter in een bar in Missouri. In de remake zal Gyllenhaal een ex-UFC-vechter spelen die dezelfde baan op zich neemt in een bar in de Florida Keys.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws