ZIEN! Lijpe video Conor McGregor gaat viraal: 'Mafkikker' Nieuws
Nieuws

ZIEN! Lijpe video Conor McGregor gaat viraal: 'Mafkikker'

ZIEN! Lijpe video Conor McGregor gaat viraal: 'Mafkikker'

Een video met in de hoofdrol UFC-ster Conor McGregor gaat viraal. In het ludieke filmpje maakt de Ier korte metten met een aantal bekende personen. Maar wie maakte de video?

De video die inmiddels onnoemelijk veel views heeft gehad is dan ook zeker een hit. We zien McGregor los gaan op rivaal Jorge Masvidal, deze beland in een koekenpan bij sterren kok Gordon Ramsey. Terwijl McGregor allerlei superhelden acties uithaalt verschijnen er veel bekende personen.

Wie o wie

Zo is UFC vechtbaas Dana White ook van de partij terwijl deze probeert de Ier uit te schakelen met een geweer. Maar McGregor weet in Matrix stijl de kogels te ontwijken. Ook Tom Cruise heeft een rol naast Joe Rogan.

De vraag is wie de video maakte, het lijk een knipoog naar de recentelijk aangekondige film carrière van de Ier. Deze heeft een rol in de remake van de film 'Roadhouse in de wacht gesleept.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws