'Hij is boos en jaloers': Topcoach hekelt Conor McGregor Nieuws
Nieuws

'Hij is boos en jaloers': Topcoach hekelt Conor McGregor

'Hij is boos en jaloers': Topcoach hekelt Conor McGregor

Firas Zahabi, een van de bekendste MMA-coaches hekelt Conor McGregor voor zijn volgens hem ontoelaatbare gedrag voor, tijdens en na diens wedstrijd met Dustin Poirier een week geleden. Volgens Zahabi is de Ier boos en jaloers op Poirier.

Gerenommeerde hoofdcoach Firas Zahabi was helemaal niet onder de indruk van McGregor's gedrag, zowel voor als na zijn verlies tegen Dustin Poirier. De oude hoofdcoach van UFC-legende Georges St-Pierre en andere opmerkelijke namen in de MMA-sport was een kijker naar het gevecht. Waaarbij McGregor een gebroken enkel in de laatste seconden van de openingsronde opliep.

Dit kan niet

Op weg naar het trilogiegevecht, en in de nasleep van het evenement, werden de dingen lelijk als het ging om McGregor's gedachten en opmerkingen over Poirier. Zahabi bestaat al lang genoeg om te weten dat er een dunne lijn is tussen een gevecht promotoer en te ver gaan.

,,Als [McGregor] één echte vriend in deze wereld heeft, zal die echte vriend hem achter gesloten deuren nemen en hem vertellen: 'Kijk, de manier waarop je je gedraagt, het is dom wat je doet", zegt Zahabi. "Je maakt jezelf slecht neer . Je brengt ons, je familie, je vrienden in verlegenheid. Het is gewoon een vernederende manier voor een echte krijgskunstenaar, een krijger, om zich zo te gedragen."

Walgelijk gedrag

In de ogen van Zahabi kwamen de capriolen van McGregor niet voort uit spel, maar uit jaloezie. ,,Je kunt het maken elkaar dreigen te vermoorden en dan elkaars kinderen, teamleden en wat dan ook," legde Zahabi uit. ,,Dat is gewoon dierlijk gedrag. Om dan te zeggen wat hij over Poiriers vrouw zei? Het is walgelijk.

,,McGregor is zo boos en jaloers op Poirier. Hij zal alles zeggen en doen om Poirier te beledigen, proberen dit moment van Poirier weg te nemen. Luister, Poirier heeft je verslagen, hij is een betere vechter dan jij. Hij zal herinnerd worden als een betere vechter dan jij", aldus Zahabi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws