McGregor moet de UFC uit: 'Of bek houden en zich gedragen' Nieuws
Nieuws

McGregor moet de UFC uit: 'Of bek houden en zich gedragen'

McGregor moet de UFC uit: 'Of bek houden en zich gedragen'

Conor McGregor blijft onder vuur liggen vanwege zijn gedrag tegen Dustin Poirier afgelopen weekend. Steeds meer notabelen uit de sport spreken zich uit zoals UFC'er Paul Felder. Deze zegt dat de Ier zich moet gaan gedragen of weg moet gaan bij de UFC.

De Ier maakte zich niet populair door Poirier en diens famille zwaar te bedreigen. McGregor brak zijn enkel in zijn wedstrijd met de Amerikaan en ging zittend in de kooi los op zijn rivaal, die hij met de dood bedreigde. Ook de vrouw van Poirier werd op de korrel genomen.

Gedraag je

De harde woorden die Felder spreekt komen voort uit het feit dat steeds meer stemmen opgaan om de zogenaamde 'trash talk' in te dammen. ,,Vechtsport gaat om respect, natuurlijk willen we elkaar verslaan en pijn doen", aldus Felder. ,,Maar laten we de mensen om ons heen er buiten laten en vooral geen doodsbedreigingen doen. Als Conor zich daar niet aan kan houden moet hij de UFC uit. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws