McGregor moet de UFC uit: 'Of bek houden en zich gedragen'
Home / Nieuws / McGregor moet de UFC uit: ‘Of bek houden en zich gedragen’

McGregor moet de UFC uit: ‘Of bek houden en zich gedragen’

'Bek houden': McGregor moet de UFC uit of zich gedragen

Conor McGregor blijft onder vuur liggen vanwege zijn gedrag tegen Dustin Poirier afgelopen weekend. Steeds meer notabelen uit de sport spreken zich uit zoals UFC’er Paul Felder. Deze zegt dat de Ier zich moet gaan gedragen of weg moet gaan bij de UFC.

De Ier maakte zich niet populair door Poirier en diens famille zwaar te bedreigen. McGregor brak zijn enkel in zijn wedstrijd met de Amerikaan en ging zittend in de kooi los op zijn rivaal, die hij met de dood bedreigde. Ook de vrouw van Poirier werd op de korrel genomen.

Gedraag je

Felder zegt nu dat McGregor een toontje lager moet gaan zingen of overwegen te stoppen. ,,Je ligt op de grond met je been onderaan in tweeën gebroken, dreigend iemand te vermoorden. Tegen een man die je nu twee keer op rij heeft gedomineerd. Iedereen zou je tanden eruit kunnen slaan en je voor dood achterlaten”, zei Felder. ,,Jij bent degene die op die plek had kunnen worden vermoord, Conor.”

De harde woorden die Felder spreekt komen voort uit het feit dat steeds meer stemmen opgaan om de zogenaamde ‘trash talk’ in te dammen. ,,Vechtsport gaat om respect, natuurlijk willen we elkaar verslaan en pijn doen”, aldus Felder. ,,Maar laten we de mensen om ons heen er buiten laten en vooral geen doodsbedreigingen doen. Als Conor zich daar niet aan kan houden moet hij de UFC uit. “

Bekijk ook

Killer knie ‘KO’ vloert verbaasde kickbokser! ‘Waar ben ik?’

Het evenement werd uitgezonden op Digi Sport 4 in Roemenië.

Bellator MMA zet veteranen Kongo (46) en Kharitonov (40) tegenover elkaar

Cheick Kongo tegen Sergei Kharitonov is de headliner tijdens Bellator 265 op 20 augustus in South Dakota.

Bruut einde! Knalharde ‘KO’ gaat door geluidsbarrière

Het was het eerste LFA evenement buiten Amerika en het was een groot succes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page