Het meest idiote vechtsport event is deze zaterdag en je kunt het gratis online kijken' Nieuws
Nieuws

Het meest idiote vechtsport event is deze zaterdag en je kunt het gratis online kijken'

Het meest idiote vechtsport event is deze zaterdag en je kunt het gratis online kijken'

Voor de vechtfans die wel van afwisseling houden is er dit weekend een wel heel apart event te zien welke doorspekt is van idiote gevechten. En het is gratis online te zien, Fight Circus knokken met een sausje entertainment van de onderste plank.

Fight Circus is een merk dat eigendom is van de Thaise Full Metal Dojo, een entertainment organisatie voor vechtsporten. Bekend om hun bizarre matchups en freakshow-gevechten, zal hun volgende grote evenement naar verluidt conceptuele gevechten bevatten zoals onheilspellende stoelen, de menselijke pinata, het wiel van geweld, touwtrekken door ringmeisjes en een wangklap wedstrijd.

Deze zaterdag 30 September 2023 breekt de hel los volgens de organisatie waar vechtlegende Bob Sapp regelmatig een hoofdrol vervuld. Charles 'Fellony' Bennett eigenaar van de organisatie beloofd veel actie en om online streaming piraten voor te zijn is het geheel gratis te zien.

Wat te verwachten van Fight Circus en wie vechter er?

Op het Fight Circus event van 30 september 2023 vechten onder anderen Sub Zero een naam die de hardcore vechtfans bekend voor zal komen, deze zal een hockey gevecht houden tegen Kyoken Tampiyanan. Maar er is meer en het advies is om gewoon te gaan kijken. Alle informatie over hoe te kijken naar Fight Circus vindt je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws