UFC vechtbaas White reageert op arrestatie topvechter Israel Adesanya: 'Kan het einde zijn' Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas White reageert op arrestatie topvechter Israel Adesanya: 'Kan het einde zijn'

UFC vechtbaas White reageert op arrestatie topvechter Israel Adesanya: 'Kan het einde zijn'

UFC CEO en president Dana White heeft zijn gedachten gedeeld over de recente arrestatie en aanklacht wegens dronken rijden tegen zijn topvechter Israel Adesanya.

Eerder deze maand leed Israel Adesanya een schokkende nederlaag tegen Sean Strickland in de hoofdpartij van UFC 293. Als gevolg daarvan verloor hij zijn UFC middengewicht titel. Het blijkt nu dat 'Stylebender' slechts enkele weken voor het gevecht in Australië betrapt werd op dronken rijden. Sindsdien heeft hij schuld bekend in de rechtbank, in de hoop dat de straf niet te zwaar zal zijn.

Dit heeft geleid tot wijdverbreide speculatie over de mentale gesteldheid van Adesanya voorafgaand aan zo'n belangrijk titelgevecht. In een recent moment gaf Dana White zijn mening over de situatie.

White waarschuwt Adesanya

"Slechte beslissingen, man," zei White. "Ongeacht hoeveel drankjes je hebt gehad - als je drinkt, ga dan niet rijden. Vooral, het is één ding, Uber is makkelijk, maar als je dat soort geld hebt zoals die jongen, regel dan een chauffeur. Laat iemand je rijden of neem Uber of wat dan ook".

"Hij heeft een slechte beslissing genomen. Godzijdank is er niemand gewond geraakt. Hij of niemand anders. Weet je wat ik zeg over fouten: Hoe ga je ermee om nadat je ze hebt gemaakt? Hopelijk is dit een eenmalige misstap voor hem, en doet hij het nooit meer. Want anders kan het zijn einde zijn."

Dit lijkt een cruciaal moment te zijn in de carrière van Israel Adesanya. Sommigen denken dat hij zal opstaan en de titel zal heroveren, terwijl anderen zich zorgen maken dat dit het begin van het einde voor hem als elite talent zou kunnen zijn.

10 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws