? 'Hater! Gerges pakt Bonjasky aan over kritiek wedstrijd tegen Verhoeven Nieuws
Nieuws

? 'Hater! Gerges pakt Bonjasky aan over kritiek wedstrijd tegen Verhoeven

? 'Hater! Gerges pakt Bonjasky aan over kritiek wedstrijd tegen Verhoeven

Hesdy Gerges slaat hard teug naar Remy Bonjasky de voormalige topkickbokser. Gerges noemt Bonjasky een hater en dat dit gedrag niet past bij een voorbeeldfunctie.

Afgelopen weekend stond Hesdy Gerges in zijn laatste wedstrijd tegenover Glory kampioen Rico Verhoeven. Het was een gevecht die niet voor de titel ging, maar op het eigen Hit It event van Verhoeven plaatsvond. De partij kreeg zowel positief als negatieve aandacht, waaronder van Bonjasky.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FIGHTERHEART (@hesdygerges)

Vandaag komt Gerges daar tegen in verweer op zijn Instagram; ,,Goedemiddag Remy, ik heb hier lang over nagedacht of ik dit wel zou doen, maar ik ga het gewoon doen", zegt Gerges die volgens velen waardig afscheid nam tijdens zijn clash met Verhoeven.

,,Ik vindt het jammer zeker naar de jeugd toe dat jij (Bonjasky. Red), het signaal afgeeft van een zogenaamde hater", zegt Gerges die aangeeft dat dit juist een probleem is onder jongeren. ,,Je hebt zelf ook een Gym en ik denk dat we de jeugd juist moeten stimuleren niet te haten."

Stop met haten

De video van Gerges krijgt veel bijval van onder andere kickbokslegende Peter Aerts maar ook Rico Verhoeven. ,,Rico en jij zijn twee toppers en grote voorbeeldfuncties voor deze mooie sport, Osu", schrijft Aerts.

,,Respect is wat telt in het leven....respect voor jezelf en respect naar andere......naar mijn mening iedereen die de behoefte heeft om een ander persoon naar beneden te halen en niet op te liften en op te bouwen heeft diepere issues en dat ligt echt aan die persoon.....dus de volgende keer dat je roddelt of slecht praat over iemand denk daaraan......waarom doe ik, ligt dit aan die persoon of ligt het probleem dieper en eigenlijk gewoon bij jezelf", aldus Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws