Grote rel rondom bekende vechter na iets te intieme video! 'Drank in het spel' Nieuws
Nieuws

Grote rel rondom bekende vechter na iets te intieme video! 'Drank in het spel'

Grote rel rondom bekende vechter na iets te intieme video! 'Drank in het spel'

Antônio Carlos Júnior de Braziliaanse UFC vechter, bekend onder de bijnaam 'Shoe Face', is in opspraak gekomen na een ongepaste video van hem die online verspreid wordt.

De voormalige UFC-vechter, die eerder de tegenstanders Marvin Vettori versloeg, heeft zijn excuses aangeboden voor het incident via een verklaring op zijn Instagram. Volgens bepaalde rapporten zou de vechter uit de Big Brother serie in Brazilië gezet zijn; maar er is nog geen bevestiging van nieuwe ontwikkelingen.

De video toonde Carlos Júnior in een intieme situatie met een vrouw, bevestigd als Dania Mendez, een influencer. Sommige berichten suggereren dat de vrouw in kwestie dronken was, wat een behoorlijke commotie in Brazilië veroorzaakte.

30/5.000

Wie is Antonio Carlos Junior?

Na de kritiek van de fans kwam het PR-team van de voormalige UFC-vechter met een verklaring op zijn officiële Instagram. 'Shoe' of 'Shoe Face' zoals hij bij zijn fans bekend staat, bood zijn oprechte excuses aan Mendez en haar familie voor het gebeuren.

Carlos Junior is een licht zwaargewicht vechter die deelneemt aan de Professional Fighters League (PFL). De 32-jarige is vrij bekend door zijn tijd in de UFC en meer recentelijk vanwege het winnen van het licht zwaargewicht toernooi in PFL, waar hij een miljoen dollar als prijzengeld verdiende. Met een totaal van 11 winsten in zijn carrière is deze vechter een van de sterkste in de grond gevechten.

Uiteindelijk hopen fans van 'Shoe Face' dat het probleem snel opgelost wordt en dat hij terugkeert naar waar hij het beste in is, namelijk vechten in een kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws