Groenlicht voor UFC-ster McGregor om Bare-Knuckle te gaan vechten: 'perfecte match' Nieuws
Nieuws

Groenlicht voor UFC-ster McGregor om Bare-Knuckle te gaan vechten: 'perfecte match'

Groenlicht voor UFC-ster McGregor om Bare-Knuckle te gaan vechten: 'perfecte match'

Conor McGregor, een naam die synoniem staat voor succes in de UFC, heeft reeds de wereld van het boksen betreden en kwam terug met een prestatie die respect afdwingt.

Nu gonst het van de geruchten over een mogelijke volgende stap in zijn carrière: de overstap naar bare-knuckle vechten. Met zijn kenmerkende stijl en beweeglijkheid, die hem al veel succes heeft gebracht, lijkt deze nieuwe uitdaging misschien wel op zijn lijf geschreven.

Eddie Alvarez geeft McGregor zijn zegen

Eddie Alvarez, die ooit de lichtgewicht titel verloor aan McGregor bij UFC 205, heeft zich uitgesproken over de potentie van McGregor in de wereld van bare-knuckle vechten.

In een recent interview met Morning Kombat liet Alvarez zich positief uit over de kansen van McGregor in deze tak van sport. Volgens Alvarez zou McGregor's 'schermstijl' van vechten snel in- en uitstappen zonder veel stoten uit te wisselen, een goede match kunnen zijn voor het bare-knuckle vechten.

McGregor's stijl: Perfect voor Bare-Knuckle?

Alvarez benadrukte dat McGregor's stijl, waarbij hij afstand en stoten meet met een uitgestrekte hand, hem mogelijk een voorsprong kan geven in een gevecht zonder handschoenen.

Het vermogen om ongedeerd te blijven in een sport waar snijwonden aan de orde van de dag zijn, zou McGregor goed kunnen passen.

McGregor toont interesse in Bare-Knuckle

Tijdens BKFC 41, waar Mike Perry won van Luke Stronghold, was McGregor aanwezig en confronteerde hij Perry na de wedstrijd. De wisselwerking tussen de twee was indrukwekkend.

McGregor ging later naar Instagram om zijn interesse in bare-knuckle vechten te uiten, waarbij hij verklaarde dat hij niemand vreest behalve God, en dat hij openstaat voor een professionele bare-knuckle gevecht als dat zijn lot zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws