The Rock mishandeld Cody Rhodes in backstage video en gooit script omver Pro Wrestling
Pro Wrestling

The Rock mishandeld Cody Rhodes in backstage video en gooit script omver

The Rock mishandeld Cody Rhodes in backstage video en gooit script omver

The Rock schokt WWE met ongeschreven gewelddadige backstage video! Tijdens de laatste aflevering van WWE RAW liet Dwayne "The Rock" Johnson zien waarom ze hem de "Final Boss" noemen.

Hij had een confrontatie met Cody Rhodes als onderdeel van de scripted show, maar gooide het script volledig omver toen de producers hem "klaar" gaven. The Rock ging verder met het afmaken van Rhodes, wat leidde tot verbijstering en controverse.

Grenzen verlegd met brute kracht en verbale uithaal

De schermutseling escaleerde naar een schokkend niveau van geweld. The Rock betrok zelfs Rhodes' moeder bij de vete en greep zijn gezicht vast met de dreigende woorden: "dit is wat er gebeurt als je met de Final Boss rotzooit."

Op Instagram, waar hij de backstage video postte, schreef hij: "Ik haat beperkingen en onzinnige regels. Ik kan mijn emoties niet zomaar uitschakelen omdat een script zegt dat we klaar zijn."

Controverse rondom The Rock's acties

Johnson kwam midden in een storm terecht, niet alleen omdat hij de producers negeerde, maar ook omdat hij vloekte op live televisie. Dit was een duidelijke afwijking van de PG-rating die WWE sinds 2008 hanteert. De acties en taal van The Rock hebben de grenzen verlegd, wat tot kritiek en beschuldigingen van dubbele standaarden achter de schermen leidde.

The Rock's explosieve terugkeer naar WWE

Het 51-jarige icoon is met donderend geraas teruggekeerd in de wereld van het worstelen. Hij zit nu in de raad van bestuur van TKO, de eigenaar van WWE. Deze terugkeer culmineert in zijn eerste wedstrijd in acht jaar, die plaatsvindt op WrestleMania 40.

Samen met zijn neef, de regerend Undisputed WWE Universal Champion Roman Reigns, zal The Rock het opnemen tegen Cody Rhodes en World Heavyweight Champion Seth Rollins in een cruciale Tag Team Match.

WrestleMania 40: Alles op het spel

De confrontatie staat gepland voor 6 april in het Lincoln Financial Field in Philadelphia, Pennsylvania, als onderdeel van het tweedaagse WrestleMania-spektakel. De inzet is hoog, want de uitkomst bepaalt het lot van Reigns' titelverdediging.

Bij verlies moet Reigns zijn kampioenschap de volgende nacht verdedigen tegen Rhodes, onder strikte voorwaarden die externe bemoeienis van zijn bondgenoten verbieden.

Een overwinning voor The Rock en Reigns daarentegen, geeft hen het voordeel van Bloodline Rules, waarbij Reigns de touwtjes in handen heeft. Naarmate WrestleMania dichterbij komt, nemen de spanningen toe. Dit belooft een confrontatie van epische proporties te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws