Glory Kickboxing bouwt merk uit richting Marokko: 'Expansie goed voor de sport' Nieuws
Nieuws

Glory Kickboxing bouwt merk uit richting Marokko: 'Expansie goed voor de sport'

Glory Kickboxing bouwt merk uit richting Marokko: 'Expansie goed voor de sport'

In de wereld van het kickboksen heeft Glory Kickboxing de afgelopen periode grote stappen gezet in haar streven om een wereldwijd erkende kickboksorganisatie te worden.

Wat opmerkelijk is, is dat deze organisatie van Nederlandse oorsprong de focus steeds meer richt op landen buiten Nederland, zoals Duitsland en recentelijk Bulgarije. Marokko, een land dat een schat aan kansen biedt voor de sport, lijkt de aandacht te hebben van de organisatie.

Nederlandse expertise ontmoet Marokkaans talent

Nederland staat bekend om zijn rijke traditie in het kickboksen en heeft talloze getalenteerde vechters voortgebracht. Binnen de Glory-ring zijn vaak Nederlands-Marokkaanse vechters te vinden, die een aanzienlijke fanbase hebben opgebouwd.

Dit versterkt ook de band tussen Nederland en Marokko in de wereld van het kickboksen.

Legendarische gevechten en lokale betrokkenheid

In een opmerkelijke zet bood Glory Kickboxing dit jaar zelfs gratis uitzendingen aan in Marokko, waardoor fans de legendarische wedstrijd van Badr Hari konden volgen. Badr Hari, een icoon in de kickbokswereld, zet zich actief in voor de sport en heeft Punch sportscholen in Marokko opgericht.

Toekomstige plannen in Marokko

De vraag die nu rijst, is of Glory Kickboxing in de toekomst zelfs evenementen en wedstrijden zal organiseren in Marokko. Gezien de groeiende populariteit van kickboksen in het land en de sterke band tussen Nederlandse en Marokkaanse vechters, lijkt dit zeker niet ondenkbaar.

Onderwerp Inhoud
Glory Kickboxing in Marokko Nederlandse kickboksorganisatie zet stappen in Marokkaanse markt
Interessante kansen in Marokko Marokko biedt veel potentie voor kickbokssport, Nederlandse-Marokkaanse vechters populair
Nederlandse expertise ontmoet Marokkaans talent Glory-ring gevuld met Nederlands-Marokkaanse vechters en sterke fanbase
Legendarische gevechten en lokale betrokkenheid Glory biedt gratis uitzendingen, Badr Hari's inzet voor sport en lokale ontwikkeling
Toekomstige plannen in Marokko Mogelijkheid voor Glory om evenementen en wedstrijden in Marokko te organiseren
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws