Glory kickbokser Mohammed J. (26) 'serieuze speler' in criminele milieu aldus Justitie Nieuws
Nieuws

Glory kickbokser Mohammed J. (26) 'serieuze speler' in criminele milieu aldus Justitie

Glory kickbokser Mohammed J. (26) 'serieuze speler' in criminele milieu aldus Justitie

Justitie heeft de Bossche kickbokser Mohammed J. (26) aangemerkt als 'serieuze speler' in het criminele milieu zo meld het Eindhovens Dagblad vandaag.

Ondanks het feit dat er geen drugs of ander bewijsmateriaal is gevonden, stelt het Openbaar Ministerie dat J. in het bezit is geweest van significante hoeveelheden. De verdenkingen tegen de talentvolle Glory-bokser kwamen aan het licht nadat er explosies plaatsvonden bij de slagerij van zijn vader en zijn sportschool in Den Bosch. Als gevolg hiervan werd J. in januari van dit jaar opgepakt.

Mohammed J. voert gevecht van zijn leven

In de zaak tegen J. baseert het Openbaar Ministerie zich voornamelijk op informatie uit zijn cryptotelefoon. Daarin ging het onder meer over de handel in cocaïne en dure horloges. De rechtbank in Den Bosch heeft besloten dat J. vast moet blijven zitten, ondanks zijn argument dat zijn profcontract bij boksorganisatie Glory op het spel staat en daarmee ook zijn hele carrière.

Advocaat Jan-Hein Kuijpers stelde dat er geen aanwijzingen zijn dat J. in de drugs zit. De inhoudelijke behandeling van de strafzaak zal pas na de zomer plaatsvinden. Of J. daadwerkelijk schuldig is, zal de tijd uitwijzen. "Het is duidelijk dat deze strafzaak het gevecht van zijn leven is", aldus de advocaat van J.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws