'Bizarre dood!' Lichaam vermiste MMA-vechter (26) gevonden op Radisson Hotel parkeerplaats Nieuws
Nieuws

'Bizarre dood!' Lichaam vermiste MMA-vechter (26) gevonden op Radisson Hotel parkeerplaats

'Bizarre dood!' Lichaam vermiste MMA-vechter (26) gevonden op Radisson Hotel parkeerplaats

Trevon Lawson werd dinsdagochtend omstreeks dood gevonden in zijn auto op de parkeerplaats in de buurt van het Radisson Hotel Schaumburg in Amerika. Hij was sinds 16 april vermist.

De Cook County Medical Examiners Office meldde dinsdagochtend dat Lawson die een MMA-record van 5-4-0 heeft, is overleden aan koolmonoxidevergiftiging en inhalatie van rook en roet door het gebruik van een houtskoolgrill in een gesloten ruimte.

MMA-vechter pleegde zelfmoord door gebruik houtskoolgrill

Lawson had de houtskoolgrill aangestoken in zijn afgelosten auto. De politie van Schaumburg meldde dat hun onderzoek aantoont dat zijn dood werd veroorzaakt door zelfmoord en dat er geen sprake was van misdrijf. Het incident werd niet gerapporteerd als een voertuigbrand, maar een getuige meldde dat het voertuig schade had opgelopen die verband hield met brand of rook.

De lokale media begon te melden dat Trevon Lawson vermist was op 30 april 2023. Hij was voor het laatst gezien op 16 april 2023 in Schaumburg, gekleed in zwarte broek en een donkergrijze of zwarte hoodie. Lawson reed in een taupe of gouden 2003 Nissan Altima. Lawson meldde zich niet op 17 april 2023 op zijn werk waardoor een zoektocht naar hem werd gestart.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws