Glory Kickbokser Michael Duut deelt bizarre ervaring bij Andy van der Meijde In de auto Nieuws
Nieuws

Glory Kickbokser Michael Duut deelt bizarre ervaring bij Andy van der Meijde In de auto

Glory Kickbokser Michael Duut deelt bizarre ervaring bij Andy van der Meijde In de auto

Kickbokser Michael Duut heeft een verbazingwekkend verhaal over Alex 'alles kan kapot' Soze te vertellen tijdens Andy van der Meijde's YouTube show Bij Andy in de Auto.

De voormalig voetballer is inmiddels een begrip geworden in de wereld van filmpjes en reality soaps. Ook Alex Soze is een bekende naam. Deze Groninger, bekend om zijn grappige filmpjes, knokpartijen met de politie en af en toe een verblijf in een gevangenis, kan over een hoop bizarre situaties meepraten.

Alex Soze is best wel een lieve jongen

Duut is de sporter in het trio. Hij is al jaren actief als professioneel kickbokser binnen Glory en heeft een opmerkelijk verhaal over Alex Soze te vertellen. Tijdens een kickbokstraining waarin Duut tegen Soze in de ring stond ging het er hard aan toe. Wat resulteerde dat Soze na het potje knokken Duut opwachtte. Wat er toen gebeurde had de kickbokser niet verwacht, Soze stond daar met een pistool in zijn hand.

Over Soze zeggen zowel Duut als van der Meijde dat het best wel een lieve jongen is. Deze zaterdag 29 april neemt hij het tijdens Glory 85 in Ahoy, Rotterdam op tegen Mohamed Amine. In wat de langverwachte terugkomst is van topvechter en knock-out koning Duut.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws