GLORY-kampioen Jason Wilnis tekent bij Poolse KSW organisatie Nieuws
Nieuws

GLORY-kampioen Jason Wilnis tekent bij Poolse KSW organisatie

GLORY-kampioen Jason Wilnis tekent bij Poolse KSW organisatie

Jason Wilnis Voormalig Glory kickboks kampioen heeft getekend bij het Poolse KSW. Wilnis maakt op 28. mei zijn debuut bij de MMA-organisatie tegen de ongeslagen Radoslaw Paczuski.

Tijdens KSW 70 op 28 mei in de Atlas Arena in Łódź, Polen, zal Wilnis het opnemen tegen zijn ongeslagen Paczuski. Het gevecht vindt op middengewicht plaats. Wilnis zal zijn derde optreden in de MMA maken na de overstap van kickboksen, waar hij een ongelooflijk indrukwekkend record vergaarde.

Nederlandse fans

Zo was hij te zien in de MMA-kooi bij het Nederlandse LFL (Levels Fight League). Tijdens het KSW 70 evenement zal de voormalige sterkste man ter wereld, Mariusz Pudzianowski het opnemen tegen ex-middengewicht kampioen Michal Materla in de headliner van het event.

KSW is het Poolse equivalent van organisaties als de UFC en Bellator MMA. De organisatie trekt veel internationale vechters aan. Met de komst van Wilnis zal KSW ook de Nederlandse fans bereiken. De KSW evenement zijn te zien op Viaplay in ons land.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws