Ex-Glory Jason Wilnis geboekt tegen 20-jarig talent op LFL 4 MMA MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory Jason Wilnis geboekt tegen 20-jarig talent op LFL 4 MMA

Ex-Glory Jason Wilnis geboekt tegen 20-jarig talent op LFL 4 MMA

Jason Wilnis, voormalig Glory Kickboxing kampioen zal op 13 maart in actie te zien zijn tegen David Casal Moldes bij LFL 4 in Amsterdam.

Voor de voormalig topkickbokser Wilnis, is het zijn tweede gevecht voor de Nederlands MMA-organisatie Levels Fight League. Eurosport maakte vandaag de match-up bekend. Het evenement waar Wilnis zijn 20-jarige rivaal Casal Moldes treft, vindt plaats in de Gashouder Westergasfabriek te Amsterdam.

Live publiek

Wilnis maakte vorig jaar zomer zijn debuut bij LFL waar hij te sterk was voor Erhan Okuroglu. Voor Casal Moldes is het zijn prof MMA-debuut, voorheen vocht hij onder andere bij SHC. De 20-jarige is een van de toptalenten uit de stal van Team Schrijber (gaat verder onder video).

LFL hoopt op 13 maart live publiek te kunnen ontvangen. Het gevecht tussen Wilnis en Casal Moldes zal net als de rest van de gevecht ook te zijn via Pay Per View.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws