Glory doet event 23 december in de uitverkoop: 'Grijp nu je kans' Nieuws
Nieuws

Glory doet event 23 december in de uitverkoop: 'Grijp nu je kans'

Glory doet event 23 december in de uitverkoop: 'Grijp nu je kans'

Glory Kickboxing, de toonaangevende organisatie in de wereld van het kickboksen, kondigt met trots een speciale Black Friday-aanbieding aan: 20% korting op tickets voor het aankomende Glory 90-evenement op 23 december 2023.

Glory 90: Een spectaculair einde van het jaar

Na een baanbrekend jaar keert GLORY terug voor zijn laatste evenement van 2023 op zaterdag 23 december. Glory 90 vindt plaats op de RTM Stage in de Rotterdam Ahoy, Nederland. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden vol spannende gevechten en wereldklasse kickboksen.

Hoofdgevecht: Endy Semeleer vs. Anwar Ouled-Chaib

In het hoofdgevecht van de avond zal Endy Semeleer (35-1, 17 KO), de huidige GLORY weltergewicht kampioen, zijn titel verdedigen tegen Anwar Ouled-Chaib (3-0), de winnaar van het reality-tv-programma 'House of GLORY'. Semeleer, beschouwd als de beste weltergewicht van de planeet, won de titel iets meer dan een jaar geleden en heeft deze al twee keer succesvol verdedigd. Hij staat nu voor een gevaarlijke uitdaging in de vorm van Ouled-Chaib, een jonge kanshebber die verschillende topvechters versloeg om de eerste winnaar van 'House of GLORY' te worden.

Co-Main Event: Zwaargewichten in actie

Het co-main event belooft ook spectaculair te worden met een botsing tussen zwaargewichten Nordine Mahieddine (28-15, 13 KO) en Nikola Filipovic (11-2, 6 KO). De winnaar van dit gevecht plaatst zich officieel voor de historische GLORY Grand Prix, een ééndaags toernooi met acht mannen en een prijzenpot van $500.000.

Meer spannende gevechten

Ook aangekondigd voor het evenement zijn Iliass Hammouche (33-6, 7 KO) en Ivan Galaz (58-10-1, 15 KO), die oorspronkelijk gepland stonden om elkaar te ontmoeten bij GLORY COLLISION 6. Zij zullen nu officieel de strijd met elkaar aangaan op 23 december. Daarnaast kunnen fans genieten van een spannend zwaargewicht gevecht tussen de lokale favoriet Nabil Khachab (26-4-1, 4 KO) en de Poolse krachtpatser Michał Bławdziewicz (11-6-1, 5 KO).

Pak deze unieke kans

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een historische avond in de wereld van het kickboksen. Profiteer van de Black Friday-korting en verzeker jezelf van een plek bij Glory 90. Tickets zijn nu verkrijgbaar met 20% korting. Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt alleen tijdens Black Friday!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws