Glory events in België logische keuze! 'Lekker dichtbij'
Home / Nieuws / Glory events in België logische keuze! ‘Lekker dichtbij’

Glory events in België logische keuze! ‘Lekker dichtbij’

Glory maakte vorige week bekend Nederland voorlopig te mijden, reden een dispuut met de Vechtsportautoriteit over het anti-doping beleid. Maar geen reden voor paniek België lijkt het meest voor de hand liggend als gastheer voor de organisatie.

Sinds de bekendmaking door Glory dat Nederland voorlopig ‘Persona Non Grata’ is gonst het van de geruchten, over naar welk land de grootste kickboksorganisatie ter wereld uit zal wijken. Vooralsnog beweren divers bronnen dat onze zuiderburen hoog op het lijstje staan.

Glory kondigde net voor het nieuws dat men ons land overslaat aan, dat het de Glory Rivals serie lanceerde. Een samenwerking met het Japanse Rise en het Nederlandse Enfusion, laatstgenoemde heeft veel ervaring met events in België.

De beste keuze

Mocht Glory er inderdaad voor kiezen naar het zuiden af te zakken dan lijkt dat een logische beslissing. Grote steden zoals Rotterdam zijn op rij afstand van het (Sportpaleis) Lotto Arena in Antwerpen bijvoorbeeld. Een locatie waar Enfusion op 8 januari dit jaar een event had gepland welke is uitgesteld door de coronapandemie.

De kickboks fans vinden deze het geen moeite om de grens over te rijden naar België. Niet te vergeten dat Jamal Ben Saddik, die een monstergevecht voerde met Rico Verhoeven vorig jaar, veel fans heeft in het land. Duitsland lijkt iets minder waarschijnlijk. Wellicht dat snel meer nieuws volgt over het eerste Glory evenement van dit jaar, welke in maart plaats zal vinden.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page