'Slapfight is bullshit!' Fans niet al te enthousiast over UFC initiatief Nieuws
Nieuws

'Slapfight is bullshit!' Fans niet al te enthousiast over UFC initiatief

'Slapfight is bullshit!' Fans niet al te enthousiast over UFC initiatief

Slapfighting of wangklappen is het nieuwe ding van UFC vechtbaas Dana white dit jaar. De grote man achter de MMA-organisatie pompt er flink geld in maar niet alle fans zijn even enthousiast.

Bij Slapfighting slaan twee tegenstanders elkaar zo hard op de wang tot er een knock-out neergaat. De huidige Slapfight scene heeft veel fans en zelfs White ziet er brood in. Deze twijfelt er niet aan dat het een groot succes wordt.

Toch zijn niet alle hardcore UFC fans er blij mee en ontstond er wat verwarring over wat het wangklappen nu inhoud. Een video met daarin twee knapen die elkaar staand aan een tafel met MMA-handschoenen aan te lijf gaan kreeg flink commentaar.

Echter is dat geen Slapfighting, maar een vorm van MMA die uit Rusland is komen overwaaien. Vooral het gestuntel van de knapen die elkaar niet eens behoorlijk leken te kunnen raken kreeg commentaar. Het echte slapfighten is met de platte hand.

Wanneer de eerste competitie van de UFC versie van Slapfighting start is nog niet bekend. Maar dat deze kan rekenen op voor en tegenstanders is inmiddels al duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws