Genadeloze UFC-ster McGregor zet hardwerkende familie op straat: 'Niet betalen is opzouten' Nieuws
Nieuws

Genadeloze UFC-ster McGregor zet hardwerkende familie op straat: 'Niet betalen is opzouten'

Genadeloze UFC-ster McGregor zet hardwerkende familie op straat: 'Niet betalen is opzouten'

Een iconische barbershop in Dublin heeft onlangs aangekondigd dat het de deuren voorgoed zal sluiten na meer dan 70 jaar in het vak, nadat de eigenaar, Jemi Ventures, een onderdeel van het zakenimperium van Conor McGregor, de huur voor het pand verdrievoudigde.

Roches Barbers zal op 30 september eindelijk de deuren sluiten. De winkel zelf is gevestigd aan de Crumlin Road, in hetzelfde gebouw als de beroemde Black Forge Inn pub van McGregor. Na zeven decennia in de branche had de winkel zich gevestigd als een publiekstrekker en stond hij bekend als populair onder de lokale bevolking.

Volgens krant The Independent informeerde Jemi Ventures de eigenaren van de zaak dat hun maandelijkse huur zou stijgen van €500 naar €1500. Omdat ze dergelijke hoge prijzen niet konden betalen, plaatste de familie Roche een mededeling buiten de deuren van hun barbershop met de tekst:

Het is tijd om afscheid te nemen

"Het is tijd om afscheid te nemen... Na 71 fantastische jaren zullen we op 30 september om 17.15 uur voor de laatste keer onze deuren sluiten. De familie Roche en het team van de winkel willen iedereen oprecht bedanken die heeft geholpen om deze barbershop tot een succes te maken."

Conor McGregor heeft nog niet gereageerd op de situatie. Aangezien de UFC-ster zich zelden bezighoudt met de kleinste details van zijn bedrijven zal hij dat naar verwachting ook niet doen. Al zou dat volgens critici de vechter wel sieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws