Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg Nieuws
Nieuws

Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg

Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg

Niemand die betrokken is bij het gevecht tussen een voetballer en een MMA-vechter zal worden aangeklaagd. Bij de vechtpartij die 13 februari plaatsvond in Oklahoma, verloor de voetballer het zicht in een oog.

Het gevecht tussen MMA-vechter Walker Brown en voetballer Spencer Jones ontstond na een fikse woorden wisseling. Een video die de strijd vastlegde laat `een volgens de officier van justitie dat beide partijen schuld hebben. Toch zal er geen straf volgen.

Officier van justitie Greg Mashburn heeft besloten geen strafrechtelijke vervolging in te stellen, omdat hij vaststelde dat de woordenwisseling "een wederzijdse gevechtssituatie" was.

Beiden schuldig

,,We hebben alle omstandigheden rond het incident zorgvuldig overwogen, inclusief een eerdere ruzie tussen de partijen en de acties die leidden tot het fysieke gevecht dat door een omstander op camera werd vastgelegd", zei Mashburn in een verklaring.

,,Wij hebben besloten dat er geen strafrechtelijke vervolging op zijn plaats is, aangezien dit een onderlinge gevechtssituatie lijkt te zijn waarin beide partijen vrijwillig een vuistgevecht aangingen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws