Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Nieuws
Nieuws

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, die een American football-ster in elkaar mepte. Is een geld inzamelactie begonnen. Walker kreeg het aan de stok met footballer Spencer Jones in een WC. De vechter sloopte Spencer dusdanig dat die bijna een oog verloor.

De geld inzamelactie is niet voor het slachtoffer van Walker, maar voor hemzelf. Deze zal de kosten van zijn advocaat en medische kosten van de MMA-vechter moeten dekken. ,,Ik heb het advies gekregen om een ​​advocaat te zoeken", zegt Brown op een GoFundMe-account.

Helpen

,,Ik word ook geopereerd vanwege een blessure die ik heb opgelopen terwijl ik mezelf verdedigde. Een aantal ongeplande medische rekeningen en vrije tijd om te herstellen van de operatie kosten geld. Ik ben een voltijdstudent die twee banen heeft, ”voegde Brown eraan toe

Tot dusver is $ 21.000 van $ 30.000 opgehaald. Spencer werd zwaargewond en verloor bijna een oog. Verwacht wordt dat de rechtszaak een langslepende procedure zal worden.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/de-redenen-waarom-ufc-ontslagen-vechter-azaitar-terug-nam/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws